Posted by on okt 11, 2010 in CSR, CSR nyt, ISR | 0 comments

Er du en af de personer, som gerne vil gøre verden til et lidt bedre sted – og ville du ønske, at du havde de penge, der skal til for at gøre en indsats? Har du eller din organisation et projekt i gang, som har brug for et tilskud til budgettet? Eller vil du gerne fortælle andre, at der nu er en mulighed for at få et økonomisk tilskud til de små eller store bæredygtighedsprojekter, som de arbejder med?

Nu kan du få del i Scandic Sustainability Fund – og vind i ryggen til netop dit projekt!

Scandic stiftede koncernens Sustainability Fund for at kunne yde økonomisk støtte til initiativer og projekter, som aktivt bidrager til en bæredygtig samfundsudvikling. Størrelsen på indsatserne spiller ingen rolle, så længe formålet er at gøre verden til et mere bæredygtigt sted og gøre en reel forskel. I december uddeler vi sammenlagt cirka 125 000 EURO til både små og store projekter.

Uanset om dit eller din organisations projekt handler om miljø, sikkerhed, handicapspørgsmål, ligestilling eller mangfoldighed, har du nu chancen for at få et tiltrængt tilskud. For at kunne give dig denne chance har vi brug for en projektbeskrivelse og en motivering til, hvorfor netop du eller din organisation burde få et bidrag fra fonden.

Vi tager imod ansøgninger til og med den 15. oktober. Bemærk, at ansøgningerne skal skrives på engelsk for at vores internationale jury, som består af bl.a. medarbejdere fra Scandic og eksterne bæredygtighedseksperter, skal kunne læse dem.

Yderligere information og regler under www.scandichotels.dk > Miljø og bæredygtighed > Scandic Sustainability Fund

Jeg glæder mig til at modtage dit bidrag!

Inger Mattsson

Bæredygtighedsansvarlig, Scandic

Inger.mattsson@scandichotels.com

Popularity: 8% [?]