Posted by on aug 9, 2011 in Diverse | 0 comments

Antallet af virksomheder, der udvikler bæredygtige produkter, ydelser eller processer med udgangspunkt i etiske, sociale eller miljømæssige hensyn, er voksende. Og dette med god grund; brandet styrkes, legitimiteten understøttes, og ydelserne differentieres fra konkurrenternes. CSR-drevet innovation er altså ikke et velgørenhedsprojekt men en forretningsstrategi, der kan ses på bundlinjen.

Kom på seminar om CSR – drevet innovation

På seminaret CSR-drevet innovation for virksomheder får du og din virksomhed inspiration og ny viden fra eksperter fra din branche, der bliver mulighed for refleksion og videndeling på tværs, og dagen afsluttes med interaktive workshops, hvor du får en række håndgribelige værktøjer og kan udarbejde en konkret handlingsplan – så er det bare at gå i gang!

De spændende seminarer for de 3 brancher foregår følgende dage:

Seminarerne er støttet af Center for Samfundsansvar og er en del af Copenhagen Design Week, der foregår i København fra 1.-6. September. Du kan læse mere om arrangementet her: http://www.copenhagendesignweek.com/category/society-challenges/events/csr-driven-innovation-companies

Her finder du E og S – Center for Samfundsansvar:

http://www.samfundsansvar.dk/sw74634.asp

 

Popularity: 9% [?]